PLANICA, PLANICA!

Anže Lanišek, Timi Zajc, Domen Prevc … To je le nekaj slovenskih junakov, ki so pod budnim očesom učencev 5. a in 5.b ter 10 nogometašev nogometne ekipe OŠ dr. Ivana Prijatelja Sodražica, poleteli prek 200 m.

Zopet je zavarovalnica Triglav, kot že leta poprej, nekaj učencem naše šole omogočila ogled smučarskih poletov v Planici. In ne le to, poleg financiranega prevoza in vstopnice (ki je hkrati tudi razglednica z našimi junaki), smo bili v Planici brezplačno deležni tudi štručk s hrenovko ter marmeladnih krofov.

Le česa bi si lahko še želeli?

Vzdušje v Planici je bilo čudovito, učenci so raziskali prostor pod planiško velikanko in opazovali pogum vseh letalcev.

In kot da bi naši Orli slišali, kako bučno podporo jim s svojim navijaškim panojem (narejenim posebej za to priložnost) in slovenskimi zastavami nudijo naši učenci, so pred našimi očmi poleteli na vsa tri mesta na odru za zmagovalce.

V imenu kolektiva 5. razredov in OŠ dr. Ivana Prijatelja Sodražica se iskreno zahvaljujem zavarovalnici Triglav, ki je našim učencem omogočila to nepozabno doživetje.

Učiteljica Suzana

              

Dostopnost